Med Robin Bolsøy i spissen har opplevelses- og aktivitetsvirksomheten Adventure 4 Life blitt Miljøfyrtårnsertifisert, og er nå i front når det det gjelder miljøsatsing innen aktivitetsbasert reiseliv i Nordland.

Mange muligheter

Adventure 4 Life tilbyr et vidt spekter av aktiviteter for å oppleve den nordnorske naturen. Aktivitetene tilrettelegges for besøkende, med både enklere sykkelturer og mer krevende turer på tvers av Hadseløya.

Her er det så mange muligheter både for å kunne oppleve naturen og å formidle historien som ligger bak lokalsamfunnene, sier Robin Bolsøy, direktør for Melbu Hotell og leder av Adventure 4 Life.

 

Utviklingen som skjer i kommunen nå, har også stor betydning for oss, legger han til.

Viktig lokalkunnskap

Adventure 4 Life ønsker å gi reisende som besøker Hadsel en autentisk opplevelse.

Vi har fokus på sikkerhet, og vi sitter på viktig lokalkunnskap som muliggjør at besøkende får en trygg opplevelse, sier Robin Bolsøy.

Blant annet stiller bedriften krav til bekledning for deltakelse på tur, og på hjemmesiden informerer de om utstyr som kreves for de ulike aktivitetene.

Adventure 4 Life og representanter fra Hadsel kommune står rundt om 3d bordet på Melbu Hotell.

Miljøbevisst

Adventure 4 Life har oppfylt en rekke krav som å bli Miljøfyrtårnsertifisert.

Vi gir opplæring i økonomisk kjøring til ansatte, og tilpasser kjørerutene gjennom faste avganger for å redusere unødig reising, sier Robin Bolsøy.

Bedriften er også opptatt av sporløs ferdsel, som blant annet innebærer at deltakere tar en aktiv del i miljøaspektene ved hver enkelt aktivitet for å sikre et minimalt miljøfotavtrykk.

Og når gjestene bor på Melbu hotell, er de sikret et mer miljøvennlig opphold. Melbu hotell ble sertifisert som Miljøfyrtårn i 2021, og har blant annet innført tiltak som kildesortering, sparedusjer på alle rom, miljøvennlig rengjøring, og tilpassede allergirom.

Denne artikkel er skrevet av Terese Nygård, Miljørådgiver i Hadsel kommune.

Kontakt

Adventure 4 Life
Chr. Frederiksens gate 3
8445 Melbu, Norge
Org.nr.: 992 467 312

E-post: contact@adventure4life.no
Tlf.: +47 959 24 921

Miljøfyrtårn logo

Medlem av:

Visit Vesterålen logo
Bærekraftig destinasjon logo