Om oss

Adventure 4 Life tilbyr minneverdige opplevelser i Vesterålen

Adventure 4 Life

«Hele året gir vi deg autentiske opplevelser med høy kvalitet i Vesterålen.»

Adventure 4 Life tilbyr et bredt spekter av utendørs opplevelser året rundt. Vårt kontor ligger på Melbu, en koselig liten landsby som ligger på vakre Hadseløya, midt i øyrikene Lofoten og Vesterålen. Området ligger nord om polarsirkelen, og dermed kan du oppleve både midnattssolen og nordlyset i vår region.

Vi ønsker å tilby et bredt spekter av utendørs opplevelser, som er tilpasset både den individuelle reisende og de som reiser med grupper. På enkelte av turene har vi faste avganger, dvs. turer der vi ikke stiller krav til minimumsantall. Dette er turer som vi gjennomfører året rundt.

Du kan legge alle dine bekymringer bak deg når du deltar på en tur med Adventure 4 Life. Vi er svært opptatt av sikkerhet, og kvalitetstester våre opplevelser jevnlig. Når du er på tur med oss vil du merke vårt sterke engasjement for å gi deg en ekte Vesterålsopplevelse. Våre guider har høy kompetanse, og vil påse at alle turer gjennomføres iht. våre beskrivelser. I tillegg til å være opptatt av din sikkerhet, har vi stor fokus på bærekraft. Vårt mål er at vi aldri skal sette spor etter oss i naturen vi bruker for store opplevelser.

Velkommen til “smellvakre” Vesterålen, og «ut på tur» med Adventure 4 Life.

Vårt Team

Robin Bolsøy

Robin Bolsøy

Eier/Salgssjef/Guide

«Sjefen» i Adventure 4 Life, som elsker å vandre og stå på ski i fjellet. Tar deg med på uforglemmelige fjellturer på Hadseløya.

Kenn Løkkegaard

Kenn Løkkegaard

Medeier/Digital Markedsører/Guide

Aktiv utendørs livsstil med lidenskap for fjelløping, vandring, skiturer og fotografering.

Ronny Nilsen

Ronny Nilsen

Fotograf/Guide

Våres fotograf og kamera ekspert. Hjelper deg me å sette innstillingen korrekt på ditt kamera, så du kan «fange» nordlyset på våres nordlysturer.

Lukas Talab

Lukas Talab

Fjell guide

Har pasjon for fjellvandring, sykling og skiturer. Lukas er våres guide i den nordlige del av Vesterålen.

Karl-Christian Karlsen

Karl-Christian Karlsen

Kajakk- og fjell guide

Har lang erfaring med kursing i kajakkpadling og klatring i fjellet. Karl-Christian er «våres mann», som tar deg på uforglemmelige kajakkturer.

Samarbeidspartnere

Melbu Hotell

Melbu Hotell

Corner Sport

Corner Sport

Galleri Uver

Galleri Uver

Hva gjestene våre sier

Vi likte virkelig turen med deg. Utsikten fra fjellet var fantastisk og det var til og med en hytte på toppen hvor vi kunne ta oss noe å drikke og noe å spise. Bildene og drone-bildene du tok på fjellturen er riktig flotte, og vil for alltid være et minne for livet.

- John Bamforth

Det var en flott tur. Jeg likte spesielt overgangen fra de nydelige høstfarger i bjørkeskogen til det åpne fjellandskapet, og utsikten var fantastisk, spesielt på ettermiddagen.

- John Owen

Takk for en minneverdig dag, med vandring på Steiraheia. Været og naturen var fantastisk, men dagen ble gjort til en mer spesiell opplevelse på grunn av kunnskapen og høfligheten av guiden vår Kenn, som til og med tok seg tid til å ta bilder av oss alle fra dronen hans, og deretter videresende dem til oss. En enestående dag, en av de beste turene vi har vært på.

- John & Trudy Sykes

De norske fjell er overveldende, og de fleste av dem ville jeg aldri kunne bestige, men det var et stort privilegium å bestige selv en av de mindre fjell med deg. Takk for en flott opplevelse. Bildene er super!

- Raymond Gibson

BOOKING

SEND OSS EN FORESPØRSEL

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg innen kort tid.

12 + 12 =

Kontakt

Adventure 4 Life
Chr. Frederiksens gate 3
8445 Melbu, Norge
Org.nr.: 992 467 312

E-post: contact@adventure4life.no
Tlf.: +47 959 24 921

Miljøfyrtårn logo

Medlem av:

Visit Vesterålen logo
Bærekraftig destinasjon logo